Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Já osobně razím svůj program "antibabiš" zcela otevřeně. Je to on, jedna jediná osoba co otravuje celé Česko. Která vykopala příkopy mezi lidmi a nesmiřitelně nás proti sobě postavila. To vše v zájmu vlastního ega a osobního prospěchu. Probudil ve zejména starší generaci již odeznívající komunistické reflexy, udavačství, závist, nenávist, podrazáctví, černý a nenávistný postoj i chování k okolí. Důchodci neuvěřitelně zhubli, v MHD i supermarketech dávají hrubě najevo svoji nadřazenost, kde jsou ti příjemní dědečkové a babičky. Už si toho posunu ke sprostotě všimli i menší děti, to je hrozné, a to mě posiluje v programu "antibabiš", tohle se musí otočit.

2 6
možnosti
JH

J82a47n 91H76a41r98v20a61n

13. 9. 2021 10:17

Dlouze jsem se nad Vaším příspěvkem zamyslel - je to strašný život být takovou nenávistí sžírán den co den, hodinu co hodinu. Možná že i v noci se Vám o Babišovi zdá. Prý takto negativisticky založení lidé snadno onemocní - zkuste to vydržet do voleb R^ ;-)

7 0
možnosti
AN

A20l21e53š 34N21o18v14á23k

13. 9. 2021 9:02

koalice ANO+ODS by se mohla nazývat vládou národního kompromisu. Fiala premiérem, Schillerová na ministerstvu financí, Babiš v zákulisí, protože bude za rok kandidovat na presidenta...

0 0
možnosti
JK

Vlhký sen. Pokud se to bude opakovat, mělo by se to řešit.;-)

0 0
možnosti
ZD

Veskrze pozitivní program presentovaný jako veskrze neproduktivní bezhlavá kritika. "Kéž by nám Pán Bůh všeliké to vlastenčení z huby do rukou vraziti ráčil!“

A pokus o schování starých průšvihů ( od kterých jste se dosud přesvědčivě neodstřihli) pod dočasně nový název uspěje jen u hltačů titulků. U nikoho rozumného s pamětí to neprojde.

11 2
možnosti
PD

fráze, které lze aplikovat na volební programy všech stran

10 0
možnosti
ZD

Souhlas. Bezduchá, nic nevypovídající, nenabízející nic konstruktivního. Prostě fráze politického bafuňáře!

9 1
možnosti
  • Počet článků 157
  • Celková karma 13,03
  • Průměrná čtenost 736x
Třetím volebním obdobím jsem poslancem PS PČR. Působím jako zastupitel JČK a města Dačic. Zabývám se bezpečností, obranou a kyberbezpečností.

Seznam rubrik